Τα προϊόντα μας

Σε απόσταση 400μ. από τον ξενώνα βρίσκεται η μικρή οικογενειακή φάρμα του κτήματος όπου εκτρέφονται αιγοπρόβατα. Ακόμη στο κτήμα καλλιεργούνται εκτάσεις με αμπέλια, ελιές και αρκετά στρέμματα σιτηρά τα οποία παράγουν και μερικές από τις ζωοτροφές που ταΐζουμε τα αιγοπρόβατά μας.

Μερικά από τα προϊόντα του κτήματος μπορείτε να τα απολαύσετε στο πρωινό σας όπως αυγά, φρέσκο γάλα, σπιτικές μαρμελάδες, τυρί ή στο γεύμα σας όπως είναι το αρνάκι και το κατσικάκι μας. Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε και το βαρελίσιο κρασί μας , φτιαγμένο από δύο ποικιλίες καπερνέ και σαββατιανό. Επίσης τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας όπως γιαούρτι πρόβειο, κρέμα βανίλια και σοκολάτα και ρυζόγαλο.

Για τους επισκέπτες που δεν θέλουν να μείνουν μόνο στο να γευτούν τα προϊόντα μας και θέλουν να έρθουν πιο κοντά στην φύση και στα ζώα μπορούν μέσα από την συμμετοχή τους στις διάφορες αγροτικές δραστηριότητες του κτήματος όπως είναι τάισμα ζώων, άρμεγμα, παρακολούθηση γέννας αιγοπροβάτων, τρύγος, ελαιομάζεμα και φύτεμα λαχανόκηπου. 

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

castello rosso

H ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Limani

ΠΑΡΑΛΙΕΣ